Qui som

Peudagògic som un equip multidisciplinari que, coneixedors del territori de primera mà,  t’acompanyarem pels senders i camins de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant perquè puguis aprendre mentre camines. A més de l’equip que a continuació us presentem, comptem amb la col·laboració de diferents professionals del camp de l’Educació, la Història o la Geologia. Peudagògic som:

Martí (13)Martí Arbós:  Sóc de Vandellòs, tinc 26 anys i sóc tècnic superior en Gestió i organització dels recursos naturals i paisatgístics. Des de ben petit he estat mol lligat a la natura. A l’escola ja realitzàvem sortides periòdiques al bosc i a mesura que m’he fet gran  el meu vincle amb la natura s’ha fet cada vegada més intens, així com  el lligam amb el món educatiu i del lleure. Per això, crec que una bona manera d’educar als nostres infants és introduint-los a la natura i als valors que aquesta representa tot fent visites, activitats, itineraris de natura. Correu electrònic: marbos@peudagogic.cat

Telèfon: 609 097 765

DSC01140

 

Sara Barceló: Tinc 26 anys, vaig nàixer a Vandellòs i sóc geògrafa. Sempre he estat molt vinculada al meu municipi  a nivell cultural, històric  i social mitjançant associacions. Des de ben jove  he estat interessada en  conèixer el territori que m’envolta i mitjançant els itineraris de natura he tingut la oportunitat de transmetre els meus coneixements als altres. Correu electrònic: sbarcelo@peudagogic.cat Telèfon: 669 810 753

 

 

 

 Abans d’engegar el projecte Peudagògic, hem participat en un conjunt d’activitats pedagògiques realitzades en els espais naturals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant:

1. Itineraris de Natura per als alumnes de l’Escola Valdelors

Aquests itineraris de natura, iniciats el 1997 per un grup de joves de Vandellòs, es realitzen anualment des de llavors per als alumnes de l’Escola Valdelors. Els membres de Peudagògic, com a alumnes de l’Escola Valdelors, vam  poder gaudir dels inicis d’aquests itineraris. A partir del 2004, els actuals membres de Peudagògic ens sumem al monitoratge d’aquests Itineraris de Natura. L’any 2010, amb la col·laboració de l’equip docent de l’Escola Valdelors i des del Centre d’Estudis de la Vall, iniciem  el procés d’edició i publicació dels quatre itineraris de natura que us presentem en la pàgina inicial d’aquest blog.

L’any 2008 aquest  projecte, sota el nom d‘Itineraris de Natura al terme municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es subvencionat en el marc dels projectes d’innovació que atorga el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per al període 208-2009. El projecte d’edició i publicació també ha comptat amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

2. Activitats educatives realitzades amb l’Aula Oberta Masia de Castelló

Com a col·laboradors d’aquesta Aula Oberta hem realitzat l’Itinerari de Natura del camí vell de Castelló i diverses activitats lúdiques i educatives a la Masia de Castelló i el seu entorn.

3. Itineraris de natura realitzats amb el Centre d’Estudis de la Vall

Com a integrants del Centre d’Estudis de la Vall, hem participat en la preparació i realització de diferents itineraris de natura per a centres educatius i AMPES. En concret, hem fet l’Itinerari de la Rojala-Platja del Torn , l’Itinerari del camí de Remullà i l’Itinerari del camí vell de Castelló.